Followers

nuffnang

Sunday, November 18, 2012

cucur sup

salam.. ari ni nak share.. sup yg aku buat cucur..tak sangka suka lak si kecik tu makan... ceritanya mak dia buat sup tak nak.. so mak di abuat cucur pakai kuah sup tu... kreatif pun kena ada jugak..
ni l arupa cucur sup ayam abis..

 
 macam biasa buat cucur letak carrot kacang panjang kuah sup dan isi ayam dlm sup ti di carik carik. tulang semu atu buang le... takyah letak garam..sbb garam dlm sup tu dah ok
 lepas tu goreng rangup.. tepung? pakai tepun gandum jeee
ni la hasilnya makan masa panas memang ranggup..

4 comments:

Daeng on duty said...

Salam, jemputlla tengok-tengok long sleeve maxidress & jubah cotton denim boleh pakai hari-hari pi kerja, kuliah, kelas, atau jalan-jalan. sangat selesa, smart casual dan stylish

--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tnx ye :)

seri hati said...

ok ..insyallah

Klinik Keluarga Sihat said...

Boleh cuba lepas ni ;)

seri hati said...

terima kasih.. selamat mencuba ..:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

berapa usiamu sayanggg...

Lilypie Second Birthday tickers

solat